Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Hévíz Fotógaléria képes leírás - Hévíz.tlap.hu
részletek »

Hévíz Fotógaléria - Hévíz.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: heviz.tlap.hu » Hévíz Fotógaléria
Keresés
Találatok száma - 7 db
Fehér Tavirózsa

Fehér Tavirózsa

Egy kép a fehér tavirózsáról. Fehér tavirózsa, Fehér tündérrózsa, Vízililiomnak is nevezik. Vízmélység 50-150 cm ig változhat. Virágzási idő máj-szeptember. Virágátmérő 10-15 cm. Nagyméretű növényeket küldök.

Katolikus templom

Katolikus templom

A Szentlélek hét ajándékát jelképezi a hét torony az 1999 szeptemberében átadott modern katolikus templomon. A belső tér legyező alakú, az oltár körül félkörívben helyezkednek el a padok. A fából faragott főoltár galambot ábrázol, melynek szívében helyezkedik el az oltáriszentség. A mellékoltárok is galamb alakúak, mert a templom titulusa is Szentlélek. A bejárati kupola alatt a galamb-motívum kőmozaikból van kirakva. A templom festett üvegablakai a város polgárainak adományaiból készültek (Simon Endre). Az épületet Bocskay János építészmérnök tervezte. 32 regiszteres orgonája az Aquincumi Orgonagyárban készült.

Képgaléria Hévíz

Képgaléria Hévíz

Hévízről készült képek egy hévízi információs portálon. A képekre kattintva nagyítva is megnézhetjük. A Hévízi-tó a világon egyedülálló természetes gyógytó, mely a testet és a lelket egyaránt felüdíti. Az 4,4 ha területű tó a világ legnagyobb meleg vizű tőzegfenekű gyógytava. A hévizi termálvíz összetételénél fogva alkalmas mozgásszervi betegségek, így idült gyulladásos, degeneratív gerinc és ízületi megbetegedések izom-, reuma, idegfájdalmak stb. kezelésére, balesetek, műtétek utókezelésére. A világszerte ismert víz gyógyító simogatása, egy pohár magyar vörösbor a pincesoron, séta az egregyi égerfák alatt, a vörös tündérrózsák látványa, a hagyományos vendégszeretet - ez Hévíz.

Légi Fotók Hévízről

Légi Fotók Hévízről

Légi fotók, légi felvételek Hévízről. Civertan grafikai stúdió készítette a felvételeket. Cégünk közel 10 éves életútján számtalan grafikai tervet készített a megrendelők számára, melynek túlnyomó részét a nyomdai kivitelezésig felügyeltük. Két, ötletekkel teli tervezőkollégánk készíti a vázlatainkat, amelyekből a feladatra leginkább alkalmas nyomdai partnereinkkel valósítjuk meg munkáinkat. Minden megbízásunk egyformán fontos számunkra, ezeket mind a mai napig nagy lelkesedéssel végezzük - akár egy darab névjegyről, vagy egy komplett könyvről van szó. Fő tevékenységünket jól kiegészíti a fotográfusi munkánk, melyet sokéves tapasztalattal végzünk, e művészeti ág szinte minden válfajában. Legújabb, egyben legkedvesebb munkánk a Légi fotók készítése, amit legutóbb nagy szerelmünkkel, a légi régészettel egészítettünk ki. Visszatérő, elégedett partnerekkel dolgozunk, és reméljük, hogy ez továbbra is így folytatódik.

Meztelen nő! Utcán

Meztelen nő! Utcán

készítette: Czurda Gabor Photo-sharing community. Discover the world through satellite photos.

Panoráma Hévíz

Panoráma Hévíz

Panoráma képek Hévízről a Picasa.hu weboldalon. A fotók tulajdonosa: Czurda Gábor. A Picasa, Inc. digitális fényképészettel foglalkozó cég volt Pasadenában, ami az azonos nevű fényképrendező alkalmazást fejlesztette. 2004 júliusában a Google megvásárolta a Picasát az Idealabtól, és forgalmazni kezdte a Picasa egy ingyenesen letölthető változatát. A Picasa egy fényképek kezelésére, rendezésére, módosítására használható számítógépes program. Egyszerűen végezhető vele színkorrekció, vörösszem-eltávolítás és képkivágás. Funkciói közé tartozik a fényképezőgépen tárolt képek beolvasása, diavetítés, nyomtatás, és a képek időrendi listázása is. A képek albumokba rendezhetők, amiket aztán kollekciókba lehet rendezni. A képeket fogd és ejtsd módszerrel lehet az albumokon belül rendezni. A képeket át lehet méretezni, külső használatra exportálni, e-mailben elküldeni vagy kinyomtatni. Szintén beépített mechanizmussal kezeli az internetes nyomatrendelést. A Picasa filozófiájának egyik alapelve, hogy soha nem írja felül az eredeti képeket, ezt úgy oldja meg, hogy a Picasával végzett módosítások csak a különbségfájlokban tárolódnak el, és csak a programon belül látszanak. Ahhoz, hogy más szoftverekben is használhatók legyenek a változások, a képeket exportálni kell. A képeket fel lehet tölteni a Picasa Web Albumsra, ami egy ingyenes internetes tárolóhely.

Panoráma Képek Hévízről

Panoráma Képek Hévízről

Leírásaink a településekről és azok környékével kapcsolatosan tájékoztató jellegűek, érdeklődést felkeltők, tehát a részletesség igénye nélkül készültek! Oldalainkat folyamatosan frissítjük és igyekszünk azokat úgy összeállítani, hogy felkeltsük mindazoknak az érdeklődését, akik még nem jártak az általunk ismertetett vidéken.

Tuti menü