Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Hírek Média Hévíz képes leírás - Hévíz.tlap.hu
részletek »

Hírek Média Hévíz - Hévíz.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: heviz.tlap.hu » Hírek Média Hévíz
Keresés
Találatok száma - 6 db
Eu-Mega-Infó

Eu-Mega-Infó

Eu-Mega-Infó hirdetési újság weblapja.Közel egy éve működő Társaságunk Eu-Mega-Infó néven jelentet meg magas színvonalú kiadványt heti rendszerességgel - 30.000 példányban Zala megyében és vonzáskörzetében. Dinamikusan fejlődő csapatunk célja, hogy a lap kiadása mellett komplex szolgáltatást nyújtson hirdetőinek (arculattervezés, grafikai munkák...) és hatékony reklámkommunikációval mind több hirdető és olvasó megelégedését szolgálja. Az Eu-Mega-Infó Burgeland egy újszerű kezdeményezés, melynek megjelenésével sok hazai hirdető részére nyitunk kaput az országhatáron túlra is!

Helikon Rádió Keszthely

Helikon Rádió Keszthely

A Helikon Rádió Keszthely város helyi rádiója. Az oldalon bekapcsolódhatunk a műsorok egy részébe. Kérhetünk zene számokat is a kívánság műsorba. Fogható az Fm 99.4 Mhz. Helikon Rádió - Minden kor kedvencei

Hévíz, Keszthely és Vidéke

Hévíz, Keszthely és Vidéke

Keszthely és Vidéke a balatoni régió lapja. Kiadja: a Zala-Lap Kiadó Kft. Az oldalon letelhetőjük a régi számokat is. Megjelenik ingyenesen nyomtatott formában is.

Kék Újság

Kék Újság

Ha Ön rendszeresen hirdet reklámújságokban, bizonyára tudja, hogy ez nem kevés kiadással jár. Velünk csökkentheti reklámköltségét. Hirdetési lehetőséget ajánlunk Önnek lapunkban a Kék Reklám Újságban, amely 22 000 példányban jelenik meg minden postaládában Keszthely, Hévíz, Marcali, Gyenesdiás, Vonyarcvashegy, Sümeg, Zalaapáti, Sármellék, Esztergályhorváti, Alsópáhok , Balatonszentgyörgy területén, ezenkívül megtalálható még Tapolcán és Kéthelyen. Megbízható terjesztői hálózataink és a Magyar Posta Rt. közreműködésével jut el olvasóinkhoz. Immár 16 éve kínáljuk ügyfeleink számára a környék legkedvezőbb színes hirdetési árait, ez idő alatt számos új újság jelent meg és tűnt el rövid idő alatt, ez napjainkban sincs másként, de mi változatlanul itt vagyunk és még mindig ugyanazt nyújtjuk mindazoknak, akik megtisztelnek bennünket bizalmukkal: egy olyan hirdetést, amelyet sokéves szakmai tapasztalatunkkal készítünk el úgy, hogy Ön növelhesse vállalkozásának bevételeit. Mindezt egy könnyen áttekinthető, 4 oldalas, A3 formátumú színes lapban, amelynek minősége és hatékonysága segít Önnek új ügyfeleket szerezni.

Szuperinfó

Szuperinfó

A Szuperinfó Országos Laphálózat hazánk egyetlen ingyenes információs laphálózata, mely minden megyében heti megjelenéssel, immáron tizenharmadik éve a legtöbb rendszeres olvasóval rendelkezik az egész országban. Ez egyedülálló teljesítmény, mivel nemcsak az ingyenes információs hetilapok között vezető pozíció, hanem az egész print piacot figyelembe véve sem találni egyetlen egy olyan nyomtatott terméket, amely ugyanazon márkanévvel több, mint heti 2.750.000 olvasóval* bírna. A Szuperinfó név az ország (elsősorban a vidék) vállalkozói számára a hitelességet, pontosságot és hatékony reklámkommunikációt jelenti. Ennek a teljesítménynek elismeréseképpen, hirdetőinknek és olvasóinknak köszönhetően napjainkra az ország legmagasabb példányszámú, legnagyobb heti olvasótáborral rendelkező ingyenes információs laphálózatává váltunk. A Szuperinfó laphálózat fennállása óta erős konkurencia harcban acélosodik. Ez nagyban hozzájárult a lokális sajátosságokat figyelembe vevő helyi Szuperinfó kiadók flexibilis tudásanyagának és szakértelmének kialakulásához, melyet ma is az alakuló piaci igényekhez alkalmazkodó folyamatos fejlődés és megújulás jellemez.

Zalai Hírlap

Zalai Hírlap

A Zalai Hírlap egy írót és elektronikus újság. Elsősorban regionális hírekről olvashatunk. A megye legnagyobb napilapja. A Pannon Lapok Társasága tagja.

Tuti menü