Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Ingatlan Hévízen képes leírás - Hévíz.tlap.hu
részletek »

Ingatlan Hévízen - Hévíz.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: heviz.tlap.hu » Ingatlan Hévízen
Keresés
Találatok száma - 7 db
 Jázmin Lalókert

Jázmin Lalókert

Alapozás: C10-32/KK minőségű sávalapok fagyhatár alatt, teherbíró talajra. Vasalt aljzat C12-16/KK minőségű lemezalap, 150/150 mm osztású, 8 mm átmérőjű betonacél hálóval. A szerelőbetonok C10-24/FN minőségű betonból készülnek. Az épületek beton sávalapozásra terhelnek, amelyek a statikai számításoknak megfelelő méretekkel készülnek. Vízszigetelés: Az épület alatt egyrétegű 4 mm-es hegesztett bitumenes vastaglemez talajnedvesség elleni vízszigetelés készül. Talajon fekvő padlók alatt 50mm vtg. lépésálló hőszigetelő lemez, közbenső födémeken 30 mm lépéshanggátló szigetelés kerül fektetésre. Homlokzati vasbeton szerkezeteken és a lábazaton 5 cm vtg. hőszigetelés készül. Fürdőszobákban mennyezet magasságig (zuhanykabinok mögött) kent vízszigetelés készül. Teherhordó szerkezetek: Falak: lábazati falak Leier pincefalazó elemekből, teherhordó falak 38 cm vtg.NT PHOROTERM vázkerámiából, lakáselválasztó falak hanggátló mészhomoktéglából készülnek kész habarcs felhasználásával. Építési engedély és a tervdokumentáció szerint. Födémek: A födémek monolit vasbeton lemez szerkezetek vb. koszorúval lezárva a műszaki leírásnak megfelelően.

Balatoni ingatlan Hirdetések

Balatoni ingatlan Hirdetések

Balatoni ingatlan hirdetések, eladó balatoni ingatlanok | Eladó, kiadó lakás, családi ház, nyaraló, telek, szállás a Balatonnál - Siófok, Keszthely, Hévíz, Balatonfüred, Balatonlelle, Fonyód, Elindult a Balaton első és egyetlen ingatlanhirdetési központja, a Balatoningatlan.hu ! Az oldal több szempontból is más, mint a többi hasonló ingatlanhirdető oldal.

Eladó / Kiadó Ingatlanok Hévízen

Eladó / Kiadó Ingatlanok Hévízen

Eladó / kiadó ingatlanok Hévízen - Ingatlanhirdetések fényképgalériával és videóval. Hirdesse meg eladó / kiadó hévízi, vagy Hévíz környéki ingatlanát, vagy találja meg nálunk álmai otthonát! Hévízen található a világon egyedülálló természetes tőzegmedrű gyógytó. A fürdőhely története már a történelem előtti korokba nyúlik vissza. A Hévízi-tó gyógyító hatása már - valószínűleg - a rómaiak által is ismert volt, erre utalnak a búvárok által az 1980-as évek elején a tóból gyűjtött pénzérmék és a tó környékén talált oltárkő. A népvándorláskori leletek is arra utalnak, hogy az erre megfordult germán és szláv népesség is használta a tavat. Hévíz írásos említése első alkalommal egy 1328-ból származó oklevélben történik, amikor a települést locus vulgarites Hewyz dictus-ként említik. Az első tanulmány a tóról 1769-ben jelent meg, Szláby Ferenc munkája. A fürdő létrehozásában/kialakulásában fontos szerepet játszottak a Festeticsek, akiknek a birtokába a 18. század közepén került a forrás és környéke. A fürdőélet felvirágozása legfőképpen gróf Festetics (I.) Györgynek köszönhető. Aki céltudatosan építette ki a fürdőtelepet.

Ingatlanhirdetések Hévizen és környékén

Ingatlanhirdetések Hévizen és környékén

Ingatlant keres Hévizen. esetleg eladni szeretné? Jó helyen jár! Nálunk fényképes, könnyen átlátható hirdetések, térkép, folyamatosan frissülő adatbázis, egyszerűen kezelhető adminisztrációs felület, és közel 200.000 db hirdetés várja a felhasználókat. A főoldali ingatlaniroda katalógusból akár ingatlanközvetítőt is kereshet. Magánszemélyek hirdetései éppúgy megtalálhatóak adatbázisunkban, mint ingatlanközvetítők ajánlatai. Magánszemélyek ingyenesen hirdethetnek oldalunkon, ingatlanközvetítők pedig két hónapig ingyenesen kipróbálhatják szolgáltatásainkat. Várjuk Magyarország kedvelt, felhasználóbarát ingatlankeresőjében, itt könnyedén megtalálja új otthonát.

Ingatlanok - Globaling ingatlan

Ingatlanok - Globaling ingatlan

Eladó ingatlanok! Ingatlan hirdetés feladás INGYEN - Ingatlan eladás | Lakó ingatlanok | Mezőgazdasági földek | Fejlesztési területek | Üzleti ingatlanok | Albérlet Válogatott ingatlanok!! Egy településen belül legfeljebb egy Ingatlaniroda és ingatlan tulajdonosok hirdethetnek. Az adatbázisban így nem szerepel ugyanazon ingatlan 2-3 vagy több ingatlaniroda kínálataként.

Re Max Star Group

Re Max Star Group

Eladó, kiadó, bérbeadó ingatlanok. Vásárolna? Eladna? Saját célra? Befektetési jelleggel? Üdülőingatlan? Franchise? Hívja a RE/MAX Magyarországot! RE/MAX Magyarország | Lakossági és kereskedelmi ingatlanok.

Zalai Ingatlanok

Zalai Ingatlanok

Zala megyei eladó ingatlanok adatbázisa. Országos ingatlanhálózat. ingyenes hirdetésfeladás. Országos Ingatlankereső, eladó ingatlan eladó ingatlanok kiadó ingatlan kiadó ingatlanok ingatlan hirdetés ingatlan hirdetések ingyenes hirdetés hirdetésfeladás ingatlanhirdetés ingatlan-adatbázis.

Tuti menü